пʼятницю, 25 березня 2011 р.

Не будь спонсором. Стань інвестором!

Спонсор — особа, яка матеріально підтримує будь-яку діяльність без одержання від неї прибутку з метою популяризації винятково свого імені (назви), торгової марки.

Інвестор — людина, яка вкладає гроші в щось з метою їх збереження та примноження. На відміну від споживання чи витрати, інвестування має на меті перш за все віддачу. Вважається, що якщо людина відкладає понад 30% свого доходу, її можна розглядати як потенційного інвестора. В розмовній мові інвестором, як правило, називають людей чи підприємства які здійснюють значні капіталовкладення.
(uk.wikipedia.org)

Різниця між спонсором та інвестором проста: спонсор дає, щоб прославити своє ім’я, інвестор вкладає, щоб отримати прибуток в майбутньому. Ми не просимо у Вас милостиню. Ми закликаємо Вас до інвестування у поширення Божого Царства, у розвиток християнського кіно та телебачення, у майбутнє своїх дітей.

Не секрет, що будь-яке служіння потребує фінансів. Ми вже переконалися, що Бог благословляє, коли ми повністю довіряємо Йому. Ми також щиро переконані, що допомогу слід просити в Бога, а не в людей. Але Бог не друкує гроші. Він дає жертовні серця людям, керованим Його Духом.

Ми молимося до Господа про фінансове забезпечення і закликаємо кожного стати фінансовим учасником Божої праці. Прийшов час забути про доброго „Дядю Сема” і взяти відповідальність на себе, почавши жертвувати самостійно. Ви можете підтримати коштами будь-яке відоме Вам медіа служіння (студію „Перехрестя” (Рівне), „Еммануїл” (Київ), "Рема" (Вінниця), CNL (Київ, Алмати), TBN (Москва), „Новомедія” (Київ) та інші).

„Не складайте скарбів собі на землі, де нищить їх міль та іржа, і де злодії підкопуються й викрадають. Складайте ж собі скарби на небі, де ні міль, ні іржа їх не нищить, і де злодії до них не підкопуються та не крадуть. Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!” (Євангеліє від Матвія 6:19-21).

„Не обманюйтеся, Бог осміяний бути не може. Бо що тільки людина посіє, те саме й пожне! Бо хто сіє для власного тіла свого, той від тіла тління пожне. А хто сіє для духа, той від духа пожне життя вічне. А роблячи добре, не знуджуймося, бо часу свого пожнемо, коли не ослабнемо” (Послання Апостола Павла до Галатів 6:7-9).

Немає коментарів:

Дописати коментар